Hoi, ik ben Timon

De beste manier om mij te leren kennen, is door contact met me op te nemen. Dan kan ik rechtstreeks jouw vragen beantwoorden.

Copywriter geboren en getogen in Gent

Mijn verhaal startte op de materniteit van het AZ Jan Palfijn, vertrok als kleine jongen naar de lagere school in de Bagattenstraat (aan de Vooruit) en werd volwassen aan de Blandijnberg. Een aantal hoofdstukken later, komen we uit bij Timon van Gent en jij die vandaag deze tekst leest.

Ben je niet van Gent, dan zeggen deze plaatsen je niet veel, maar dat is niet erg. Zolang je zelf weet waar jij vandaan komt, want dat helpt je ontdekken waar je naartoe wil. Mijn suggestie is: vandaag beginnen we samen een nieuw hoofdstuk.

Geschiedenis, hr & marketing

Ik studeerde geschiedenis, werkte eerst 5 jaren bij een hr-bedrijf en dook 4,5 jaar geleden in de marketingwereld. Geschiedenis, hr & marketing lijken weinig gelijkenissen te bevatten. En toch…

Geschiedenis zit vol van verhalen over mensen. De wereld van hr draait om mensen, allemaal op zoek naar hun eigen verhaal. En bij marketing willen ze hun verhaal kwijt aan ieder die maar wil luisteren (en soms ook zij die niet willen luisteren).

Conclusie: jouw verhaal intrigeert mij, zijt maar zeker.

 

Goesting om iets samen te doen?

Partners, klanten en testimonials komen er snel aan!

Blijf deze ruimte in de gaten houden.